Obrim la convocatòria a joves de 16 a 24 anys que tinguin passió pel cinema i vulguin viure l’experiència del festival

El Manlleu Film Festival, el fesitval de curtmetratges organitzat per l'Ajuntament de Manlleu, anuncia la creació d’un jurat jove per l'edició 2021 que tindrà lloc del 8 al 12 de juliol. La convocatòria s’obre a joves de 16 a 24 anys que tinguin passió pel cinema, vulguin conèixer curtmetratges d’arreu del món i entrenar la seva mirada crítica. El festival d’enguany es vol acostar més als joves i sobretot donar representació a mirades fresques i amb interès pel cinema en petit format.

Aquest nou jurat estarà format per un total de quatre persones que seran les encarregades d’atorgar un premi valorat en 500€ a un dels curtmetratges de les tres categories competitives del festival: internacional, nacional i Osona.

La informació de com participar en aquest jurat jove ja es pot consultar a la web del festival, http://www.manlleufilmfestival.com. Per participar-hi caldrà assistir de forma presencial a les projeccions i lliurament de premis durant els dies del festival (del 8 a l’11 de juliol) i sobretot tenir moltes ganes de veure cinema!

premi jove mff.jpg

Comparteix