INICI / TEMES / Informació / Notícies

Una de les persones s’ha identificat com l’autor del robatori en un forn de pa i l’altra es va detenir in fraganti mentre robava a l’interior d’un domicili del carrer Garcia Estrada.

La Policia Local ha detingut els autors de diferents robatoris en els darrers dies. El passat dia 2 de maig la Policia Local va detenir a l’autor del robatori a un forn de pa ubicat al carrer de la Pau. La persona identificada com a autora del robatori tenia també una ordre de recerca i captura, per això  els agents de la Policia Local el van detenir i es va posar a disposició judicial.

El passat dia 5 de maig a la nit es va produir un robatori a l’interior d’un domicili al carrer Garcia Estrada. L’autor dels fets va ser detingut in fraganti per agents de la Policia Local. S’està investigant, conjuntament amb Mossos d’Esquadra, si la persona detinguda podria ser l’autor d’altres fets delictius ocorreguts darrerament.

Des de la Policia Local es vol destacar que el treball conjunt amb el cos de Mossos d’Esquadra està donant resultats positius, durant les darreres 6 setmanes s’han reduït els delictes i s’han fet un total de 13 detencions. Durant aquest temps s’han identificat també un total de 76 persones sospitoses en el marc d’accions preventives de Seguretat Ciutadana.

201020 cotxe_policia_elternet.jpg

Comparteix