El Teatre Centre acollirà, el dissabte 8 de maig a les 20h, el concert, Winterreise, “Viatge d’hivern” de Franz Schubert, un dels cicles de cançons més importants del romanticisme alemany amb dos intèrprets d’altíssim nivell, el baríton Josep Ramon Olivé i el pianista torellonenc Josep Surinyac.

El dissabte 8 de maig tindrà lloc al Teatre Centre el proper concert d’Amics de la Música de Manlleu, que suposarà la tan esperada estrena del teatre per part de l’entitat. Ho farà amb WINTERREISE, “Viatge d’hivern” de Franz Schubert, un dels cicles de cançons més importants del romanticisme alemany i amb dos intèrprets d’altíssim nivell, com són el baríton Josep Ramon Olivé i el pianista torellonenc Josep Surinyac.

Durant el concert es projectarà el text de Wilhelm Müller traduït al català per Miquel Desclot, sobre unes imatges hivernals que endinsaran encara més a l’espectador en aquest viatge nostàlgic i introspectiu del protagonista. Les imatges i el muntatge han estat elaborades per Pere Girbau i Manola Atanasova. El text, extret del llibre “El viatge d’hivern” que sortirà editat properament, ha estat cedit per Miquel Desclot i Ficta Edicions a Amics de la Música de Manlleu per aquest concert.

210503 concert_amics_música_winterreise.jpg

Comparteix