INICI / TEMES / Informació / Notícies

Les obres finalitzaran el proper 30 d’abril, cinc setmanes abans del previst.

Els abocaments d’aigües residuals dels sectors 1 i 2 del riu Ter ja estan connectats al sistema de sanejament de Manlleu. Després de gairebé quatre mesos d’obres, el proper 30 d’abril finalitzen les obres de la segona fase que han afectat el tram del passeig del Ter situat entre el passeig de Sant Joan i el carrer Sant Martí.

A partir del dissabte 1 de maig es recuperaran els sentits de la circulació, així com les places d’aparcament situades al passeig del Ter. També es tornarà a obrir la zona d’aparcament municipal i els contenidors se situaran de nou a la ubicació habitual.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manlleu, Enric Vilaregut, valora molt positivament aquesta intervenció: ‘hem executat una obra prevista des de feia anys. Estem satisfets d’haver-ho pogut fer i resoldre, d’aquesta manera, un problema greu amb el tema de les aigües residuals’. Vilaregut també en destaca la celeritat amb la que s’ha pogut executar l’obra: ‘vam preveure un termini més ampli per la complexitat de la zona propera al canal, però al final hem pogut escurçar el temps i això sempre és una bona notícia’. Finalment, el regidor d’Urbanisme agraeix la col·laboració de la població: ‘sabem que les obres generen molèsties i per això agraïm la paciència de la ciutadania’.

Les dues fases de l’obra han estat executades per l’empresa ICMAN (Ingeniería constructora manresana SL) amb un pressupost total de 298.780,32 euros + IVA.

 

Actuació pendent 

 

Les obres han acabat per part de l’Ajuntament, però a la cantonada del carrer Sant Ferran amb passeig del Ter queda pendent una actuació per part de la companyia elèctrica, fet que impedeix visualitzar l’obra del tot finalitzada.

210430 clavegueram_psg_ter.jpg

Comparteix