INICI / TEMES / Informació / Notícies

Ahir, dimecres 21 d’abril, es va signar aquest conveni que compromet a la Fundació La Caixa a fer una aportació de 20.000€ que es destinaran al centre d’acollida per estades temporals que s’ubicarà a l’antiga Fonda Can Xaran.

Amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració, l’Ajuntament de Manlleu disposarà de 20.000 euros per destinar íntegrament al  projecte ‘Centre d’acollida per estades temporals de Manlleu’. L’objectiu d’aquest projecte és oferir allotjament temporal a persones en situació d’exclusió residencial que necessiten un suport temporal mentre estan a l’espera d’un recurs residencial definitiu.

Aquest projecte serà un element clau pel desenvolupament de les diverses activitats de caràcter social adreçades a l’atenció immediata a persones en situació o risc d’exclusió social que es porten a terme des de l’Àrea de Promoció Social i Personal de l’Ajuntament de Manlleu.

El centre d’acollida s’ubicarà a l’antiga Fonda Can Xaran de Manlleu. Comptarà amb un equipament de 14 habitacions dobles, servei de dutxa i higiene personal, servei de menjador i bugaderia, consergeria, sala de repòs i TV, menjador comunitari i office i servei bàsic de llençols i coixineres, mantes i tovalloles.

Les persones usuàries del centre seran persones i/o unitats familiars procedents o en situació de pèrdues d’habitatge per processos de desnonament, solitud, persones grans, sensellarisme, maltractament familiars, persones amb malalties mentals o altres problemàtiques sense suport familiar ni xarxa assistencial, i famílies o persones en espera d’adjudicació de pis de Mesa d’emergència.

S’està treballant ja en algunes millores i arranjaments que s’havien de fer a l’edifici que acollirà el centre i es preveu que durant el mes de juny el centre d’acollida per a estades temporals de Manlleu pugui començar a funcionar.

210421 signatura_conveni_can_xaran.jpg

Comparteix