El proper 31 de març finalitzaran les obres de la primera fase, mentre que la segona començarà just després de les vacances de Setmana Santa

Amb la finalització de la primera fase de les obres de clavegueram al passeig del Ter, ja té data l’inici de la segona fase que serà la setmana del 6 d’abril, just després de les vacances de Setmana Santa. La segona fase, que portarà a terme la mateixa empresa adjudicatària, ICMAN, permetrà connectar els actuals abocaments d’aigües residuals del sector 2 del riu Ter al sistema de sanejament de Manlleu.

L’obra es portarà a terme al passeig del Ter, en el tram situat entre el passeig de Sant Joan i el carrer Sant Martí. Està previst que tingui una durada de dos mesos, tot i que de forma prèvia s’informa que aquest termini pot canviar en funció del desenvolupament de l’obra i de l’aparició d’imprevistos.

Pel que fa a les afectacions, el carrer Sant Martí, entre el carrer Verge del Pilar i el passeig del Ter, quedarà tallat a la circulació a partir del dilluns 6 d’abril.  Només hi podran accedir els residents i es convertirà, provisionalment, de doble sentit de circulació, perquè sigui possible l’entrada i la sortida dels aparcaments particulars. Així mateix, el tram del carrer Sant Martí entre el carrer Verge del Pilar i el carrer de la Passió serà de sentit únic de pujada. El passeig del Ter, entre el passeig de Sant Joan i el carrer Sant Martí, estarà tallat a la circulació i no s’hi podrà aparcar. Tampoc es podrà aparcar, durant tot el període d’obres, a la zona d’aparcament municipal, situada al passeig del Ter (cantonada carrer Sant Martí).

Per facilitar la recollida, els contenidors d’escombraries del carrer Sant Martí es traslladaran  provisionalment al Passeig del Ter (just a davant de la zona d’aparcament municipal)

La població podrà anar seguint l’evolució de les obres a www.manlleu.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Manlleu. Els canvis que es puguin produir en la circulació també es reflectiran a la senyalització vertical provisional.

Per minimitzar riscos de vianants i conductors, l’Ajuntament agrairà que la ciutadania redueixi l’ús del vehicle en aquesta zona. 

 

210323 foto_obres_clavegueram.jpeg

Imatges relacionades

  • flyer_fase_2a.jpg
  • flyer_fase_2b.jpg

Comparteix