Amb motiu dels actes del 8 de març, Dia de la Dona, s’ha organitzat una segona edició de l’exposició col·lectiva: Des de la nostra pell, per reivindicar que l’art i la cultura son més necessaris que mai.

Des dels Serveis de Cultura i Igualtat de l’Ajuntament de Manlleu sumem esforços per tornar a fer una exposició col·lectiva de dones artistes de Manlleu, o amb algun vincle a la ciutat, que vulguin expressar-se i visibilitzar-se a través de l’art. La sala d’exposicions de Can Puget acollirà de nou l’exposició `Des de la nostra pell’ que es durà a terme en el marc dels actes del 8 de març i comptarà amb la participació de més de 15 artistes. Les dones que participen en aquesta edició mostren la seva visió particular sobre la temàtica preferent d’aquest any: el cos de la dona i/o detalls.

Amb aquesta exposició, i després d’un any estrany, marcat per la pandèmia, es vol reivindicar que l’art i la cultura són més necessaris que mai i que la COVID-19 ha fet evident, encara més, les desigualtats de gènere existents a la nostra societat. Les artistes que exposen a Can Puget llancen un missatge col·lectiu: Aquí teniu una mostra de com ho vivim i de com ho expressem des de la nostra pell.

L’exposició es podrà visitar del 6 al 28 de març de 2021. Horari: de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre.

Entrada lliure, aforament limitat i seguint totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

Captura de pantalla 2021-03-02 a las 11.15.08.png

Imatges relacionades

  • canpuget_8M_instagram_POST.jpg

Comparteix