Tot i la pandèmia van registrar-se 1.000 entrades més i un augment del 29% dels residus respecte l'any 2019.

Malgrat les restriccions i tancament temporal amb motiu de la pandèmia, durant l’any 2020, 11.161 persones i empreses van portar residus a la deixalleria municipal, xifra que suposa 1.000 entrades més que l’any anterior.

A més durant l’any passat la deixalleria va gestionar un 29% de residus més que el 2019; en concret han estat 1.965,7 tones, la xifra més alta dels darrers 10 anys. Els residus que van experimentar més augment són les fustes, la ferralla, la runa, els voluminosos i els residus d’aparells elèctrics i electrònics. Del total de residus gestionats se’n van recuperar més del 80% (81,64%), xifra molt elevada i semblant a anys anteriors.

La deixalleria municipal del Verdaguer té un àmbit supramunicipal i dona servei a quatre municipis: Manlleu, Roda de Ter, l’Esquirol i les Masies de Roda. Aprofitem aquest comunicat per agrair l’aportació de residus a tota la població i encoratjar-la a continuar-ne fent ús. Utilitzant la deixalleria es contribueix a protegir el medi, doncs és la via exclusiva per a molts residus que si no s'hi aportessin serien una font de contaminació.

Gràcies en endavant per la col·laboració. El medi ambient és cosa de tothom!

Imatges relacionades

  • deixalleria

Comparteix