INICI / TEMES / Informació / Notícies

El passat mes d’octubre va tenir lloc la primera sessió del Consistori Infantil de Manlleu d’aquest curs. Des de llavors, un total de 12 regidors i regidores (escollits de cada grup de 6è de Primària de totes les escoles de Manlleu) representen als infants de la ciutat en aquest espai participatiu.

Des de la primera sessió, es va proposar als infants d’obrir un procés per crear i dissenyar un logotip que els representés, ja que fins al moment no tenien una imatge pròpia. Per fer-ho, es va obrir el procés a la resta de companys i companyes de classe i es va proposar a tots els infants que actualment cursen 6è de Primària que dibuixessin un logotip del Consistori, sempre de forma voluntària.

Gràcies a la col·laboració dels tutors/es dels grups, es va poder fer un recull de més de 60 propostes que actualment podeu veure exposades al web de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu i també a l’apartat de notícies general https://participa.manlleu.cat/pag51/logotip-consistori-infantil.htm 

Finalment, els regidors/es infantils van haver d’escollir el/s logotip/s  del Consistori Infantil d’entre els 13 dissenys finalistes de cada grup. Per fer-ho, van comptar amb algunes indicacions tècniques d’un dissenyador professional i posteriorment (i de forma autònoma) van debatre les preferències en petits grups, les van posar en comú en el plenari i finalment van prendre la decisió de forma consensuada. La decisió final va ser escollir no només una proposta sinó dues per fusionar en una: una més d’imatge i una altra que es centrava en la tipografia.

A partir d’aquesta elecció, Luee Studio va treballar en el procés de disseny definitiu del logotip, que ja podem mostrar i que acompanya aquesta notícia. 

A la darrera sessió del passat dia 21 de gener, els regidors/es infantils van poder veure el disseny definitiu i van quedar entusiasmats amb el resultat final.

 

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM PER LA SEVA COL·LABORACIÓ I IMPLICACIÓ!

210201 logo_consistori_infantil_color.png

Imatges relacionades

  • 210201 logo_consistori_infantil_bn.png

Comparteix