L’Espai Rusiñol acollirà diumenge 17 de gener, a les 5 de la tarda, el concert de sardanes amb la cobla Jovenívola de Sabadell

Aquest diumenge 17 de gener s’hauria de celebrar el 21è aplec d’hivern, però degut a la pandèmia s’ha canviat el format i s’ha convertit en un concert de sardanes. Les ballades de l’estiu passat ja es van transformar en concerts i van tenir molt bona acollida per part de la població manlleuenca i osonenca.

Donant compliment a les mesures i restriccions imposades pel govern per tal de baixar la corba de la Covid-19, diumenge només podran assistir-hi els manlleuencs i manlleuenques. Tot i així, des de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca comenten que “ s’ha cregut oportú defensar i recolzar la cultura, ja que és de domini públic que no hi ha hagut infectats en concerts, teatres, esdeveniments culturals... i a més a més, creiem que la població manlleuenca es mereix tenir algunes activitats segures per fer durant aquest confinament municipal”.

El concert tindrà lloc a les 5 de la tarda a l’Espai Rusiñol i anirà a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell, una cobla assídua en la programació manlleuenca. Estarà format per 12 peces, la meitat d’autors clàssics i l’altre meitat d’autors contemporanis. Així, es podran escoltar sardanes de Pep Ventura, Conrad Saló, Martirià Font, Enric Ortí, Anna Abad... i la recent guardonada “Sardana de l’Any” de Lluís Alcalà, entre d’altres. La cobla ha preparat un bonic repertori per fer les delícies de tots els assistents i passar una bona tarda de diumenge.

Cal tenir en compte que el concert tindrà l’aforament limitat i se seguiran totes les mesures de seguretat establertes. Cal reservar l’entrada a www.teatrecentre.cat  i al final del concert hi haurà la taquilla inversa.

 

 

 

Captura de pantalla 2021-01-13 a las 12.17.05.png

Imatges relacionades

  • Captura de pantalla 2021-01-13 a las 12.17.05.png

Comparteix