Els cursetistes que estaven inscrits en el 1r trimestre i que no vulguin seguir fent curset, caldrà que tramitin la baixa abans del dia 23 de desembre

El passat 30 d’octubre, i en compliment de les mesures decretades pel PROCICAT, es varen suspendre els cursets de natació i activitats dirigides del primer trimestre. L’import de totes les sessions no gaudides es retornarà als cursetistes durant les properes setmanes.

 

De cara a la represa dels cursets del segon trimestre, que està previst que s’iniciïn el 18 de gener, caldrà que aquells cursetistes que estaven inscrits en el primer trimestre, i no volen continuar a partir del gener, tramitin la baixa abans del 23 de desembre.

 

Un cop passada aquesta data, s’entendrà que els que no hagin tramitat la baixa, voldran reprendre els cursets a partir del 18 de gener.

 

La Piscina municipal de Manlleu està subjecte a l’evolució de la pandèmia i a les indicacions que es determinin des del PROCICAT. La limitació marcada actualment en el número de participants implicarà  que, en els casos que hi hagi grups de més de 6 persones inscrites, les

places s’assignaran per sorteig.

Els que per sorteig quedin fora, es mantindran en llista d’espera per si hi ha una ampliació de places o alguna baixa. Així mateix, en cas que de cara al 3r trimestre (abril-juny) segueixin les mateixes restriccions, aquests tindran prioritat en la inscripció.

Recordar que la inscripció al curset implica el pagament de l’import total del trimestre. Excepcionalment, amb motiu de la COVID-19, procedirem a fer el cobrament parcial amb tres rebuts domiciliats de la següent manera:

 

  • Durant el mes de gener es cobrarà la primera part de l’import total.
  • Els dos pagaments restants s’aniran cobrant, segons l’evolució del curset, durant el mes de febrer i març.

Per les noves inscripcions, el període per tramitar-les serà a partir del dia 7 de gener, i estarà subjecte a les places que quedin lliures.

Per a més informació cal adreçar-se a la Piscina Municipal de Manlleu, o trucar al telèfon 93 8511355. La informació també la podreu trobar a https://www.manlleu.cat/esports/cursets-de-natacio.htm

Captura de pantalla 2020-12-19 a las 12.47.27.png

Comparteix