El compost aportat està certificat com a producte ecològic i ha estat cedit gratuïtament per part de l’empresa Fertilitzants Voltregà, SA (FERVOSA).

Aquests dies s’ha fet l’aportació anual de compost a les quatre zones d’horts municipals que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania: Can Sangles, la Coma, la Platja del Dolcet i Can Ramisa. 

Per segon any consecutiu el compost ha estat cedit gratuïtament per part de l’empresa Fertilitzant Voltregà, SA (FERVOSA). Aquest compost rep el nom comercial de Fervohumus Bio i d’acord amb la fitxa tècnica s’ha recomanat a les persones titulars d’alguna parcel·la dels horts municipals d’aplicar-ne d’entre 500 i 800 g/m2.

Com ja és costum a finals d’any l’Ajuntament subministra compost ecològic a tots els horts municipals i són les diferents persones qui l’han d’entrar amb carretó cap a la seva parcel·la. Aquest compost pot ser utilitzat per als cultius d’hivern o reservar-lo en algun racó de l’hort per a la propera temporada.

L’Ajuntament ofereix un total de 97 parcel·les d’hort a la ciutadania per al cultiu ecològic (inclou una zona de taules de cultiu adaptades), un 94% de les quals estan ocupades. Així queden 3 parcel·les lliures repartides entre els horts de Can Ramisa i de la Platja del Dolcet. Les sol·licituds per demanar un hort es poden fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o a través del tràmit específic en línia (veure apartat d'enllaços).

 

Compost

Enllaços relacionats

Comparteix