El campament s’instal·larà a Dalt Vila els dies 1, 2, 3, 4 i 5 de gener de 16 a 20:30 h. Com que les entrades s'han esgotat s'han obert noves franges, també de matí. El dia 28 de desembre es lliuraran les entrades presencialment a la recepció de l'edifici Can Puget

El campament reial de Manlleu és un dels trets característics de la celebració del dia de Reis a Manlleu. Aquest any hem preparat un campament reial molt especial que canvia d’ubicació i de format.

Un recorregut de 45 minuts aproximadament, on les nenes i els nens podran veure com els patges reials treballen i realitzen els últims preparatius per aquesta nit tan especial. Hi trobarem el carboner, que demanarà com s’han portat els infants per saber a quines cases han de deixar carbó, la patge dels xumets, els patges que emboliquen els regals i els carters entre d’altres personatges. Al llarg del recorregut es podrà veure també com la caramel·lera fa els caramels màgics, com l’astròleg planifica la ruta dels Reis d’Orient o la central de cartes on arriben les cartes de tots els nens i nenes de Manlleu. Durant el recorregut els nens i les nenes podran lliurar la seva carta i també el seu xumet i se’ls donarà una bosseta de caramels.

Aquest campament es farà a la zona de Dalt Vila els dies 1, 2, 3, 4 i 5 de gener de 16 a 20:30 h. I el dia 3 al matí.

El campament s’ha adaptat per oferir una acollida als Reis d’Orient complint amb les mesures de seguretat, higiene i distanciament social decretades amb motiu de la situació sanitària derivada de la COVID-19. Serà imprescindible seguir el protocol de funcionament i les indicacions del personal que treballa al campament.

En accedir al campament us prendran la temperatura, us validaran l’entrada, s’higienitzaran les mans amb gel hidroalcohòlic i es comprovarà que tothom porti la mascareta, amb excepció dels casos que contempla la normativa vigent (menors de 6 anys o persones que acreditin degudament que no l’han de portar). Caldrà dur posada la mascareta durant tot el recorregut.

L’accés al campament té unes franges horàries assignades. La reserva via web s'ha esgotat i caldrà demanar-les presencialment a la recepció de l'edific Can Puget a partir del dilluns 28 de desembre.

  • Caldrà escollir el dia en què es vol accedir i la franja horària d’entrada al campament. 
  • Cada franja horària permet fins a 6 persones. Un cop completes les 6 places, haureu d’escollir la següent franja. 
  • Es poden adquirir fins a 6 entrades per família. 
  • Hi podran entrar nens i nenes de fins a 12 anys (inclosos). Els nens i nenes no poden entrar sols/es, han d’anar acompanyats sempre d’una persona adulta.
  • Com a màxim poden entrar dues persones adultes acompanyant a un mateix infant. Les persones adultes no poden entrar soles, només com a acompanyants dels infants.
  • Cal arribar 5 minuts abans de l’hora d’entrada. 
  • L’única entrada al campament és per la baixada de la Font de la Mare de Déu. També per les persones amb problemes de mobilitat.  

En el moment de fer la reserva rebreu al vostre correu una versió digital de l’entrada amb un codi QR. Podeu imprimir-lo o mostrar-lo des del vostre telèfon al control d’accés del campament. Caldrà seguir el recorregut marcat en el temps establert per les persones de l’organització i no demorar-se en cap de les parades. Un cop finalitzi el recorregut se sortirà per les escales de la Plaça Crist Rei. Es recomana sortir amb rapidesa per no ocasionar aglomeracions.

 

Recordem que cal reservar l’entrada a l'edifici Can Puget, a la Plaça de Dalt Vila número 1, de 9 a 13 h. Per a més informació podeu trucar al 938515022

 

Mamp.M (1240 x 1754).jpg

Imatges relacionades

  • portada_camp.jpg
  • regals_camp.jpg

Comparteix