INICI / TEMES / Informació / Notícies

Es faran diferents  dinàmiques participatives i sessions grupals amb els nois i noies de les entitats juvenils, i amb joves d’altres entitats, amb l’alumnat dels centres educatius d’ESO, batxillerat i Cicles formatius, i amb joves d’altres espais de Manlleu. També hi ha ja disponible un qüestionari online on es pot opinar sobre com hauria de ser aquest espai.

Des del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Manlleu hem iniciat aquest mes de novembre un procés participatiu dirigit al jovent de Manlleu, amb l’objectiu de definir com serà el futur equipament juvenil del municipi. Durant aquest procés s’utilitzaran diferents canals participatius per escoltar la veu del nostre col·lectiu jove i recollir les opinions i propostes, en relació a com ha de ser el futur equipament juvenil de la ciutat.

Es faran diferents  dinàmiques participatives i sessions grupals amb els nois i noies de les entitats juvenils, i amb joves d’altres entitats, amb l’alumnat dels centres educatius d’ESO, batxillerat i Cicles formatius, i amb joves d’altres espais de Manlleu.

Hem elaborat aquest qüestionari per saber quines propostes teniu en relació al nou equipament juvenil:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSckwtv2F_mw_65TvWiNAI9AcpjAbABLY55hy5uQpJQzaMMgpA/viewform

 

 

 

201123 joves_cames

Imatges relacionades

  • 201123 joves_cames

Enllaços relacionats

Comparteix