INICI / TEMES / Informació / Notícies

Els motius de les denúncies son majoritàriament l’incompliment de la obligació d’us de la mascareta, l’incompliment de les restriccions de mobilitat i les trobades o reunions que superen el nombre permès de persones.

Durant tot el mes d’octubre Policia Local de Manlleu i Mossos d’Esquadra han desplegat a la ciutat el dispositiu ORIS.

El dia 1 d’octubre es va publicar al DOGC la Resolució SLT/2397/2020, de 30 de setembre, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 als municipis de Vic i Manlleu. A partir d’aquest mateix dia es van planificar diferents serveis a Manlleu, especialment al Barri de l’Erm, per controlar el compliment de les restriccions i mesures de prevenció sanitàries. En el marc d’aquests serveis planificats es va incrementar gradualment la presència de dotacions uniformades, de policia local i del CME.  

El resultat d’aquest dispositiu han estat 118 actes aixecades que es desglossen en els següents motius principals:

  • Incompliment obligació ús de la mascareta: 71
  • Incompliment restriccions de mobilitat: 14
  • Trobada o reunió superant el nombre permès de persones: 12
  • Faltes de respecte i consideració als agents: 5
  • Consum compartit de begudes alcohòliques a l’espai públic: 4

La resta de denúncies corresponen a l’incompliment d’horaris d’establiments o activitats, desobediència i/o resistència als agents, negatives a identificar-se o a l’incompliment d’altres mesures cautelars o prohibides per l’autoritat sanitària. A part d’aquestes denúncies, s’han aixecat dues actes més a dos bars de la ciutat per fer activitats prohibides per l’autoritat sanitària.

201104 policies_plaça.JPG

Imatges relacionades

  • 201104 policies_plaça.JPG

Comparteix