INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’exposició, realitzada entre ple confinament i les primeres setmanes del desconfinament, transmet una gran dosis d’esperança i optimisme cap a la vida. Es podrà visitar del 7 al 29 de novembre a Can Puget.

L’exposició Reflexions Confinades, de l’artista Laia Sauret, conté 22 il·lustracions autobiogràfiques sobre la rutina familiar i professional en plena pandèmia de la Covid-19, sobre la por, el cansament i totes les reflexions vitals que aquella situació va remoure. Una experiència que ha apropat a l’autora i a la seva família a fer canvis vitals que l’apropin a la seva essència professional (el dibuix) i a la seva passió per la natura.

L’exposició va acompanyada d’una instal·lació realitzada per la mateixa artista, Laia Sauret, i l’arquitecta Marta García. Aquesta, ens transporta a l’interior d’un habitatge, reproduint els espais on tots nosaltres vam conviure al llarg del confinament.

Aquesta exposició està inclosa en els actes del 25 de novembre a Manlleu, Dia Internacional contra la violència envers les dones.

L’exposició es podrà visitar del 7 al 29 de novembre de 2020, a la Sala d’exposicions de Can Puget ( Baixada de la Fidela, 1-3 ), de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre. Totes les obres de l’exposició estan a la venda.

  A principis de març, quan va començar el confinament, la Laia era professora d’art a una prestigiosa escola de Barcelona i el seu marit, personal sanitari a un hospital del Vallès. Les dues feines igual d’imprescindibles van posar a la família, amb dues criatures de 3 i gairebé 1 any, en un caos de rutines impossibles. Davant aquesta situació la Laia va decidir plasmar la seva realitat en petites il·lustracions diàries fetes simplement amb paper i retoladors de forma espontània i molts cops a hores intempestives.

 L’objectiu és expressar i donar sortida a totes aquelles emocions, sentiments, pors, esperances, alegries i esgotaments que tots plegats estàvem vivint en cada moment. Per això al llarg de l’exposició es pot veure l’evolució emocional que la Laia va viure des del març fins a les primeres setmanes de desconfinament, com transita per una etapa de saturació i de tristesa quan el cansament i la incertesa de com serà la realitat a partir d’ara es fan presents; i com de mica en mica l’art i la natura l’ajuden a fer un balanç positiu de tot plegat i l’animen a prendre decisions valentes a la seva vida.

Per a més informació o entrevistes amb l’artista contactar amb: Laia Sauret | 650 260 996 | laiasauret.art@gmail.com  www.laiasauret.com

Captura de pantalla 2020-11-03 a las 10.59.45.png

Imatges relacionades

  • Cartell Manlleu Reflexions confinades.jpg

Comparteix