INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’espectacle tindrà lloc diumenge 18 d’octubre als Jardins de Can Puget i forma part del cicle de concerts que Amics de la Música de Manlleu ofereix per celebrar el seu 30è aniversari.

Amics de la Música de Manlleu continua amb els actes de celebració del 30è aniversari del cicle de concerts de Manlleu i presenta l’espectacle musical Les cançons seran sempre nostres. Aquesta és una proposta d’Arnau Tordera i Magí Canyelles on la música d’arrel es connecta amb la música moderna i on els instruments tradicionals es fusionen amb instruments elèctrics i amb recursos electrònics. 

Arnau Tordera, compositor, guitarrista i cantant líder del grup Obeses, i Magí Canyelles, tenorista i multiinstrumentista, estaran acompanyats per Joana Gumí, al violí i acordió diatònic; Arnau Burdó, a la veu, teclats i electrònica; Maribel Ribero, veu i contrabaix, i Antoni Font a la direcció escènica.

El concert tindrà lloc diumenge 18 d’octubre a les sis de la tarda als jardins de Can Puget (baixada de la Fidela 1-3). L’aforament és limitat i caldrà complir amb totes les mesures de seguretat. L’ús de la mascareta serà obligatori durant tot el concert. 

Les entrades anticipades es poden adquirir al Museu del Ter, trucant al 93 851 51 76. El preu és de 10 euros i les persones associades a l’entitat Amics de la Música de Manlleu tenen accés gratuït.

En cas de pluja, el concert s’ajornarà a nova data.

Imatges relacionades

  • Cartell concert Arnau i Magí 18.10

Comparteix