INICI / TEMES / Informació / Notícies

Estava previst que l’acte de lliurament del premi es fes al voltant de Sant Jordi però aquest es va posposar a causa de l’Estat d’alarma

El proper divendres, 16 d’octubre, la Sala d’Exposicions de Can Puget acollirà l’acte de lliurament del XXVI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu 2020, que estava previst pel mes d’abril però va quedar aturat a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament de Manlleu convoca cada any el Premi de narrativa Ciutat de Manlleu amb l’afany de fomentar la narrativa: novel·la breu, conte unitari o relat. El Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu està obert a la participació de qualsevol persona a partir de 18 anys.

Enguany han optat al Premi 36 treballs i ja s’ha informat a les persones guanyadores i als finalistes.

Els premis d’aquesta edició seran:

  • Primer premi dotat de 500 € i publicació de l’obra per Témenos Edicions.
  • Accèssit a la millor obra d’autor/a local dotat de 300 € i publicació de l’obra per Témenos Edicions.
  • S’escolliran, a banda dels guanyadors, tres obres més que seran publicades en un llibre recull per Témenos Edicions.

L’objectiu del certamen és retre homenatge a la literatura com a vehicle de l’expressió humana.  L’obra guanyadora i les tres finalistes es publicaran en un llibre per Témenos edicions.

L’acte del veredicte i lliurament del XXVI Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu 2020, serà el divendres 16 d’octubre, a les 20 h , a la Sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela, 1-3.

L’acte es farà seguint la normativa de seguretat: aforament limitat i ús obligatori de mascareta.

atlas-kadrow-MdeHq5ZD_Xw-unsplash.jpg

Comparteix