INICI / TEMES / Informació / Notícies

El curs s'iniciarà el 5 d'octubre i constarà de 5 sessions. Les persones interessades poden inscriure's fins el dijous dia 1 d'octubre a salutpublica@manlleu.cat

Des de l'Àrea de Salut Pública iniciem un curs per ajudar a les persones fumadores a abandonar aquest hàbit. El projecte "Deixa de fumar: tu hi guanyes" constarà de 5 sessions d'una hora cada setmana, dividides de la següent manera:
 
- 1a: Sessió grupal informativa + formativa: Entregarem material via e-mail i farem una primera presa de contacte amb els usuaris, explicant el material enviat.
- 2a: Sessió individual curta amb els participants per valorar les necessitats/ expectatives de cadascun d'ells i marcar uns objectius.
- 3a i 4a: Sessió individual/ grupal (segons les característiques dels usuaris: quantitat de cigarretes que es fuma per exemple) on veurem els avenços o dificultats dels participants i donarem eines per superar els entrebancs que es puguin trobar.
- 5a: Sessió individual/grupal (amb tot el grup): Explicarem les sensacions d'aquests dies i l'experiència viscuda.

Les classes seran impartides per una infermera i per un infermer-psicòleg en horari de 19:00 a 20:00 h amb possibilitat de variació si s'escau, per part dels participants.

 

 

200929 deixar-de-fumar.jpg

Imatges relacionades

  • 200929 cartell_deixa de fumar.jpg

Comparteix