INICI / TEMES / Informació / Notícies

Les obres, que es realitzaran des del Passeig del Ter, tenen una durada prevista de dues setmanes i no afectaran el trànsit ni al pas de vianants. Tenen l’objectiu d’eliminar unes taques produïdes per humitat de condensació

El dilluns, 21 de setembre, la Diputació de Barcelona iniciarà unes obres de millora d’una part del Pont de Can Molas. S’actuarà en l’àmbit accessible dels arcs del Passeig del Ter i es permetrà sempre el pas pel Passeig a vianants i ciclistes.

Aquesta actuació està prevista que finalitzi el 2 d’octubre. Es valorarà l’actuació, per si cal aplicar-la a la resta del taulell del pont.

Les tasques que s’hi realitzaran serà la restauració del parament inferior del voladís del pont per eliminar unes taques que han aparegut, produïdes per humitat de condensació. Els treballs consistiran a sorrejar les zones tacades, aplicar massilla en els punts afectats i aplicar un pont d’unió per poder segellar amb morter. Finalment s’aplicarà a l’obra una capa de pintura anticarbonatació.

Comparteix