INICI / TEMES / Informació / Notícies

Durant el mes de setembre es projectaran ‘El Ter al límit’, dins dels actes del Mes de l’ESS, i ‘Madre’, que forma part del Cicle Gaudí de cinema català

Després de sis mesos d’aturada a causa de la pandèmia, el Cinema Casal de Gràcia reprèn aquesta setmana la seva activitat amb un nou cicle de cinema de tardor. Les sessions es faran cada diumenge a les 19 h. Dins de la programació es recuperaran els títols del Cicle Gaudí de cinema català que havien quedat pendents de projectar.

La primera sessió del cicle serà el diumenge 20 de setembre, amb el documental El Ter al límit, de Martín González Damonte (Catalunya, 2020), que forma part dels actes del Mes de l’Economia Social i Solidària organitzat per la Xarxa alTERna’t. El documental mostra els problemes que el transvasament d’aigua cap a l’àrea metropolitana de Barcelona està provocant al riu i als territoris de la seva conca. Comptarà amb la participació del seu director i de Jesús Soler, del Grup de Defensa del Ter.

L’entrada és gratuïta però, per motius de seguretat, l’aforament és limitat i caldrà fer reserva prèvia a través del web d’entrades de l’ajuntament: www.entradesmanlleu.cat/bravo/el-ter-al-limit.

El diumenge 27 de setembre es projectarà Madre, de Rodrigo Sorogoyen, que reprendrà la programació del Cicle Gaudí de cinema català al municipi. Aquest mes de setembre fa un any que Manlleu es va incorporar a aquest programa que acosta el cinema català més recent a les sales de tot el territori. El ritme habitual del Gaudí és el d’una pel·lícula per mes però, a causa de l’aturada de moltes sales per la pandèmia, des d’ara i fins a final d’any es recuperaran alguns dels títols pendents. A Manlleu, se’n projectaran dos cada mes durant els mesos d’octubre a desembre, que s’aniran alternant amb altres títols escollits per l’organització del Cinema Casal de Gràcia.

 

Programació del Cicle de Cinema de Tardor:

  • Diumenge 20 de setembre. El Ter al límit (Martín González Damonte)
  • Diumenge 27 de setembre. Madre (Rodrigo Sorogoyen). Cicle Gaudí
  • Diumenge 4 d’octubre. La innocència (Lucia Alemany). Cicle Gaudí
  • Diumenge 11 d’octubre. Como pez fuera del agua (Riccardo Milani)
  • Diumenge 18 d’octubre. El meu germà persegueix dinosaures (Stefano Cipani). Cicle Gaudí
  • Diumenge 25 d’octubre. ¿Puedes oírme? (Pedro Ballesteros). Cicle Gaudí

                                           

Totes les sessions es faran els diumenges a les 19 h al Cinema Casal de Gràcia (Carrer Roca 2-4). Trobareu més informació de cada títol a l’apartat d’agenda d'aquest web.

Imatges relacionades

  • 200917 CINEMA -el ter al limit.jpg
  • Madre cartell 27.09
  • 200917 CINEMA -la innocencia.jpg

Comparteix