INICI / TEMES / Informació / Notícies

Diumenge a les 19 h es projectarà el film 'Madre', de Rodrigo Sorogoyen. Durant els mesos vinents es recuperaran alguns títols que no es van poder projectar a causa de l'estat d'alarma


Aquest diumenge 27 de setembre, a les 19 h, el Cinema Casal de Gràcia projectarà la pel·lícula Madre (Rodrigo Sorogoyen, 2019) que forma part del cicle Gaudí de Cinema Català. El cost de l'entrada és de 4,5 euros. Amb aquesta sessió es reprenen les projeccions del cicle, que havien estat aturades durant sis mesos a causa de l'estat d'alarma i la pandèmia de Covid.

Sinopsis
L’Elena (Marta Nieto) rep una trucada de l’Iván, el seu fill de sis anys, que li diu que està perdut en una platja de França i que no troba al seu pare. Aquestes paraules desesperades del seu fill van ser l’últim que va saber d’ell…

Deu anys més tard, l’Elena viu en la mateixa platja on va desaparèixer el seu fill, treballa com a encarregada en un restaurant i sembla que està començant a sortir d’aquest fosc túnel en què ha estat ancorada durant tant de temps.

La seva vida dona un gir quan coneix per casualitat a Jean (Jules Porier), un adolescent francès que li recorda al seu fill.

 

Un any de Gaudí a Manlleu

El Cicle Gaudí de cinema català ofereix un circuit estable de cinema produït a Catalunya i que s'exhibeix a través de sales de tot el territori. Actualment hi ha 66 sales adherides. Manlleu s'hi va sumar ara fa un any i totes les sessions d'aquest cicle han comptat amb una gran assistència de públic i la valoració és molt positiva.

A causa de la situació de pandèmia, moltes d'aquestes propostes mensuals no s'han pogut realitzar i, ara, es recuperen oferint dues o més sessions del Gaudí cada mes. Això suposa un gran atractiu per a les sales de cinema, molt perjudicades durant aquesta crisi, ja que els permet afegir una pel·lícula més del seu cicle a un preu molt reduït. A Manlleu es va crear un acord entre l'Ajuntament i el cinema de Casal Gràcia. És l'ajuntament qui contracta el cicle i assumeix la despesa d'aquesta programació i és la sala qui projecta els títols i recapta el preu de les entrades.

 

Els propers títols del Cicle Gaudí a Manlleu són:

  • 4 d’octubre La innocència (Lucía Alemany, 2019)
  • 18 d’octubre El meu germà persegueix dinosaures (Stefano Cipani, 2019)
  • 25 d’octubre ¿Puedes oírme? (Pedro Ballesteros, 2020)
  • 22 de novembre L'ofrena (Ventura Durall, 2020)
  • 29 de novembre La boda de Rosa (Icíar Bollaín, 2020)
  • 20 de desembre Adú (Salvador Calvo, 2020)
  • 27 de desembre Las Niñas (Pilar Palomero, 2020)

https://www.youtube.com/watch?v=fMJvvx-GnXM

madre gaudi.jpg

Imatges relacionades

  • Madre cartell 27.09

Comparteix