El dijous dia 10 de setembre, a les 12, tindrà lloc la conferència d’Aina Tarabini, que inaugurarà el nou curs escolar parlant de quin rol tenen els centres educatius en les dinàmiques d’abandonament escolar, com expliquen els docents el fracàs escolar que viuen a les aules o com s’enfronta el jovent a la vivència d’èxit, fracàs o abandonament escolar. La conferència serà virtual i es podrà seguir a través de zoom.

El dijous dia 10 de setembre de 2020, a les 12 del migdia, tindrà lloc virtualment, la conferència d’inauguració del nou curs escolar titulada ”L’escola no és per a tu” a càrrec d’Aina Tarabini, doctora en sociologia, professora de sociologia de l’educació a la UAB i investigadora del grup de recerca en Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS).

Aina Tarabini ha publicat un informe que porta el mateix títol que la conferència, “L’escola no és per a tu”. Aquest informe posa els protagonistes de la vida escolar - equips directius, professorat i alumnat - al centre de l’anàlisi i dibuixa amb claredat el marge de maniobra de l’acció i la política educativa per reduir les alarmants taxes de fracàs i abandonament que hi ha al país.

En la conferència del proper 10 de setembre, Aina Tarabini (investigadora de la UAB) centrarà la seva intervenció en les limitacions i oportunitats dins les escoles aportant elements de reflexió entorn a les desigualtats i a la segregació escolar dins dels centres educatius.

La conferència està adreçada especialment a la comunitat educativa i també a tota la ciutadania en general.

 

Dades d’accés a l’acte d’inauguració del curs escolar 2020-21 a Manlleu

Dia: dijous, 10 de setembre de 2020
Hora: 12 h

Enllaç al zoom de la conferència
ID reunió: 914 4786 1109
Codi d’accés: Ed.Manlleu

Enllaços relacionats

Comparteix