INICI / TEMES / Informació / Notícies

Del 24 de febrer i fins el 20 d’abril de 2020 estarà obert el període d’entrega de les obres participants al 15è concurs de dibuix manga de Manlleu. En aquesta edició la temàtica és el Far West / American Old West.

Enguany el Concurs de Dibuix Manga de Manlleu arriba a la seva 15a edició. Cada any el concurs proposa una temàtica concreta i enguany serà el Far West / American Old West, l’Oest Americà. Com cada any hi ha premis en metàl·lic, lots de manga i anime, vals de regal, entrades pel Saló del Manga de Barcelona i un curs intensiu d’estiu a l’Escola Joso de Barcelona.
El concurs està organitzat per l’Ajuntament de Manlleu - Servei de Joventut, l'Estudi Tres Llunes i la Font 23. El concurs rep el suport de Mimcord S.A, Vicens Piera, Ficomic, Norma Editorial, Estudi Xevidom i Escola Joso entre d’altres.


La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 14 de juny, a les 18:30 h., a la Sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3). De moment avancem la data i més endavant es detallarà el programa d’actes.


Anima’t i participa!!


Més informació a www.facebook.com/ConcursManga o a www.concursmanga.com.

Comparteix