INICI / TEMES / Informació / Notícies

El Concurs de Pintura Ràpida de Manlleu tindrà lloc el diumenge 5 de gener, de 8 a 13 h. Les obres presentades es podran veure a la Sala d’exposicions de Can Puget del 9 al 26 de gener

El Concurs de Pintura Ràpida tindrà lloc el diumenge dia 5 de gener de 2020. És una de les activitats emmarcades dins dels actes culturals del Badanadal, Nadal i Reis a Manlleu. 

Les obres presentades al XXXVIII Concurs de Pintura Ràpida de Manlleu, convocat per l’ajuntament, es podran veure després exposades a la sala d’exposicions de Can Puget del 9 al 26 de gener de 2020, de dijous a diumenge de 6 a 8 del vespre. 

L’Ajuntament de Manlleu convoca el Concurs de Pintura Ràpida des de l’any 1982. Hi pot participar tothom que ho desitgi. El tema i la tècnica és lliure i els participants han de pintar les seves obres dintre dels límits i les rodalies de Manlleu. Les inscripcions són gratuïtes i es faran durant el mateix dia del concurs. S’obsequiarà a les persones participants amb un tiquet per esmorzar. 

  • De 8 a 10 h es segellaran les teles a la Sala d’exposicions de Can Puget
  • A les 13 h recepció de les obres a la Sala d’exposicions de Can Puget
  • A les 14 h lliurament premis a la Sala d’exposicions de Can Puget 

Un any més, l’exposició de les pintures permetrà gaudir de les obres presentades al Concurs per artistes d’arreu del país i també de la mateixa ciutat, que ofereixen la seva particular visió d’espais, racons i indrets del terme municipal de Manlleu i rodalies.

Comparteix