INICI / TEMES / Informació / Notícies

El proper 14 de desembre, a les 7 de la tarda a l’església de la Salle de Manlleu, tindrà lloc el tradicional concert de Nadal de la coral Serpencanta, sota la direcció de Dolors Lozano.

La coral Serpencanta i els tenores Enric Ortí i Josep Antoni Sánchez, de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, seran els encarregats de posar música a l’efemèride el proper dissabte 14 de desembre. El concert s’emmarca dins els actes del 20è aniversari de la coral i també servirà de cloenda dels 90 anys de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca.
L’acte estarà dividit en tres parts: una amb peces clàssiques, una segona part amb sardanes cantades i per finalitzar un bloc dedicat a les Nadales. Així, podrem escoltar peces com la sardana “L’Empordà” o “La Puntaire”, l’”Himne a l’alegria” o nadales tan conegudes com “El dimoni escuat” o “La pastora Caterina” entre d’altres. Al llarg de tot el concert les dues tenores faran petits apunts musicals per complementar l’acte i donar-li un matís coblístic.
Aquest acte està organitzat per l’Agrupació Sardanista Manlleuenca i la Coral Serpencanta i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, la Confederació Sardanista de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Salle.
Durant tot l’any les dues entitats han fet diferents actes, com exposicions, xerrades, ballades, aplecs, concerts... i ara que s’acaba el 2019 finalitzar en aquest acte conjunt les dues efemèrides.
L’entrada serà gratuïta i es podrà participar en un sorteig que destinarà els diners recollits a la campanya de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries

Comparteix