INICI / TEMES / Informació / Notícies

La cursa es farà el dimarts dia 31 de desembre a les 7 de la tarda amb sortida i arribada a l’avinguda de Roma/Plaça Àngela Roca. La inscripció a la cursa s’ha de fer per via telemàtica a través del web del Club Olímpic Manlleu www.olimpicmanlleu.cat

El dimarts 31 de desembre tindrà lloc a Manlleu la clàssica Sant Silvestre. Una cursa  popular, gratuïta i oberta a tothom, que s’ha convertit en el referent de les curses atlètiques populars de cap d’any, tant a la comarca d’Osona com en l’àmbit de l’atletisme català. 

El Club Olímpic Manlleu col·labora amb el banc d’aliments de Manlleu fent una campanya de recollida d’aliments pel Sarró. El dia de la cursa hi haurà un punt de recollida d’aliments al costat de la taula de recollida de dorsals on es demana sobretot aliments de primera necessitat: Llet per a nadons, farinetes de cereals per a nens i “potitos" de nadons de fruita i verdura.  

Un any més la cursa serà cronometrada amb xip. Això permetrà a les persones participants obtenir informació del temps real realitzat. En el moment de fer la inscripció es pot facilitar un número de telèfon mòbil al qual s’enviarà un SMS amb el temps realitzat. Com sempre, es faran fotografies i vídeos de l’arribada perquè tothom en tingui un record. 

Aquesta 33a edició comptarà amb diferents curses per categories. 

  • Menors de 8 anys: 400 m de recorregut
  • Entre 8 i 12 anys: 1.200 m de recorregut
  • A partir de 13 anys: 5.000 m de recorregut 

La inscripció a la cursa s’ha de fer per via telemàtica a través del web del Club Olímpic Manlleu www.olimpicmanlleu.cat . Aquesta és gratuïta fins el dia 28 de desembre a les 23:59 h. Les inscripcions que es facin el mateix dia de la cursa, de les 17h a les 18 h, tindran un preu simbòlic de 3€ i l’organització no assegura que hi hagi disponibilitat de places. Els dorsals i xips es podran recollir a partir de les 17:30 h al mateix punt d’inici de la cursa, l’avinguda de Roma/Plaça Àngela Roca.

 

Comparteix