#mm. Art i vida, recull una vintena de tapissos de llana i materials naturals realitzats per dones.

L’Associació Maresmon de Manlleu, una entitat que treballa en projectes d’acollida, tallers de participació ciutadana i en favor d’una societat més justa i igualitària, celebra aquest 2019 deu anys de vida. 

Per aquest motiu, la sala d’exposicions de Can Puget exposarà, de l’1 al 22 de desembre, de dijous a diumenge, de 18 h a 20 h, l’exposició titulada ‘#mm. Art i vida’, que comptarà amb una vintena d’obres de tapissos de llana i materials naturals realitzades per dones a títol individual i col·lectiu. La seda, el cotó, el cànem, el lli o el bambú són altres materials emprats per les autores, bona part d’elles arribades a Maresmon provinents de grups d’alfabetització, prevenció de violència, cohesió social o coneixement de l’entorn.

 L’entitat porta una llarga trajectòria en treball social, actualment atén grups de dones fent alfabetització i català. També treballen la inclusió social i l’apoderament de dones així com el projecte Nunua, dedicat al treball amb el feltre. Tots els beneficis que generin la venda de les obres aniran destinats a projectes de l’associació, una exposició amb consciència integradora, social i col·lectiva. 

Font. ElTer.net

Comparteix