El dissabte dia 30 de novembre, el Museu del Ter acollirà durant tot el matí la quarta edició d’aquesta trobada anual de reflexió i debat sobre l’educació a Manlleu. El fòrum començarà a les 9.30 del matí i s’allargarà fins a les 13h.

El proper dissabte, 30 de novembre, Manlleu acollirà el 4rt Fòrum Educatiu, promogut des del Projecte Educatiu de Ciutat. El Fòrum és un espai anual de reflexió i debat entorn a l’educació. Sota el lema ‘Nosaltres eduquem’, la jornada està oberta a tothom qui vulgui participar i aportar la seva opinió sobre l'educació a Manlleu, tant personal del món de l’educació, com membres d’entitats i persones a títol individual.

El focus d’aquest 4rt Fòrum se centrarà en l’àmbit de ciutat educadora, posant en valor el potencial educatiu de l’entorn, de les entitats de Manlleu i de tots els agents eductius del territori com a protagonistes del procés educador. Per fer-ho comptarà en primer lloc amb la conferència d’Enric Prats “Teixint complicitats i aliances per educar a la ciutat”, que aportarà context a l’òptica global que es vol treballar en aquest Fòrum. A continuació, es presentarà un nou projecte educatiu de Manlleu, el projecte “Bon Dia”, promogut des del PEC.

Les protagonistes de la jornada seran les entitats de Manlleu que exposaran i posaran de relleu la seva tasca educativa a la ciutat a partir d’uns pòsters elaborats per elles mateixes. Finalment, es realitzarà una dinàmica participativa per reforçar i impulsar nous projectes educatius a través de nous vincles entre elles.   

Aquesta és una jornada oberta a tothom i es vol comptar amb el màxim de participació per tal de crear un debat ric i constructiu. Les persones que vulguin assistir-hi poden inscriure’s a través del formulari que trobaran al web de l’Ajuntament de Manlleu: www.manlleu.cat

Comparteix