Com cada tardor, Temps X Temps ha organitzat l’activitat “Tenim roba estesa”, l’intercanvi de roba infantil i de totes les edats

El divendres 15 de novembre, a l’Escola bressol Els Picarols, es va fer l’intercanvi de roba d’infants de 0 a 6 anys i el dissabte 16 de novembre es va fer l’intercanvi de roba de totes les edats, a la Sala d’Exposicions de Can Puget.

Un dels objectius del “Tenim roba estesa” és allargar la vida de la nostra roba, aquella que està en bon estat, però que la volem intercanviar amb altres peces de roba que ens agradin.

El dia de l’intercanvi cada persona va portar les monedes que van rebre dies abans, quan van deixar en els diferents punts de recollida la roba que volien intercanviar, i com sempre van gaudir d’una bona estona mirant i triant les peces que es volien emportar: pantalons, bruses, faldilles, bosses de mar...

Es va començar l’activitat amb un miler de peces de roba, i les que van sobrar es portaran a Tam Tam, de la Fundació Trueta, i al rober de Dones Solidàries de Manlleu.

Des de Temps X Temps donem les gràcies als diferents punts de recollida de roba; a la gent de l’Associació de la gent Gran de Manlleu i a l’ASVAT i també donem les gràcies als voluntaris i voluntàries que ens van venir a ajudar a organitzar aquest intercanvi de roba.

Comparteix