La mostra s’adreça a qualsevol persona, comerç, entitat i/o centre educatiu del municipi i l'últim dia per inscriure's és el 29 de novembre.

Aquesta setmana s’ha obert la convocatòria per participar a la novena mostra d’arbres de Nadal reciclats que s’adreça a qualsevol persona, comerç, entitat i/o centre educatiu del municipi.

Fer un arbre amb materials reciclats és millor que no pas comprar-ne un de natural o sintètic, d’una banda evitem tallar arbres i de l’altra allarguem la vida de diversos materials que llençaríem i, així, contribuïm a la prevenció (menor generació) de residus.

En unes dates en què estem immersos en missatges consumistes, l’objectiu de la mostra d’arbres de nadal reciclats és treballar per la sostenibilitat i mostrar-ho a tothom que visiti el Badanadal, la pista de gel i el seu entorn durant les properes festes de Nadal. Enguany el Badanadal es celebra del 6 de desembre al 7 de gener i els arbres reciclats estaran exposats des del 14 de desembre fins l’últim dia del Badanadal. La mostra es concentrarà a la banda de l’Ajuntament.

A l’apartat de documentació adjunta hi trobareu indicacions per crear l’arbre de Nadal reciclat i un grapat d’idees que hem recopilat per a realitzar-lo. A part de totes aquestes idees també oferim la possibilitat de cedir materials de la deixalleria, tant per fer l’estructura com per la decoració.

La participació s’ha de confirmar al Servei de Medi Ambient com a màxim el divendres 29 de novembre (Pl. Fra Bernadí, 6, 3a planta mediambient@manlleu.cat, 93.850.66.66).

Animeu-vos a participar!

 

Comparteix