La finalitat del programa és incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien


El passat 30 d’octubre es va iniciar el Programa de Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil a Catalunya que ha permès la contractació de cinc persones per part de l’Ajuntament de Manlleu. Aquestes tindran un contracte de sis mesos a jornada complerta i duran a terme tasques de dinamització de la Biblioteca Municipal, suport al Servei d’Educació i al Tripijoc i tasques administratives a diferents servei de l’ajuntament. 

Les accions de Garantia Juvenil s’adrecen a joves de 16 a 30 anys que no treballen ni estudien i als quals se’ls ofereix ofertes de feina, educació, formació o períodes de pràctiques. La finalitat del programa és incentivar la contractació laboral d’aquest perfil de població i la de millorar la seva ocupabilitat amb la millora d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral. Això ha de permetre la seva futura incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. 

Aquest programa està cofinançat per l’Ajuntament de Manlleu d’una banda i per la Generalitat (SOC) i el Fons Social Europeu per l’altra, qui es fa càrrec dels sous de les persones contractades.

Comparteix