La primera de les trobades mensuals dedicades a comentar textos clàssics tindrà lloc el dimecres 9 d’octubre a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu

El proper dimecres 9 d’octubre, a les 6 de la tarda, l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu acollirà el primer Club de lectura De clàssics. Estarà dedicat a Maria Aurèlia Capmany i la seva obra Feliçment, jo sóc una dona.

Aquesta és la primera edició de les trobades mensuals conduïdes per Teresa Sanglas i dedicades a comentar textos clàssics de la literatura, un nou format que ha incorporat la Biblioteca Municipal de Manlleu.

En aquesta ocasió, a més, el club de lectura s’obre a tot el públic perquè comptarà amb la participació d’Isabel Graña, directora de l’Espai Betúlia de Badalona. S’inscriu, dins del programa Clàssics catalans al vostre club de lectura del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits.

L’any 2018 es va commemorar el centenari del naixement de l’escriptora i aquest fet serveix de motiu per triar-la com a inici de les lectures d’aquest nou club de la Biblioteca. Una bona ocasió per apropar-se a l’obra de Capmany, una autora amb múltiples facetes i no sempre ben coneguda pel gran públic.

Per participar en les properes edicions dels clubs de lectura, només cal inscriure’s a la mateixa biblioteca.

Comparteix