El concert tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre, a dos quarts de 10 del vespre, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu

Amics de la Música de Manlleu reprèn la programació de concerts després de la pausa de l’estiu amb el concert el proper dissabte, 5 d’octubre de Clara Schumann Trio. L’actuació tindrà lloc a dos quarts de 10 del vespre a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu.

Clara Schumann Trio està format per Wu Yu, violí; Anna Mora, violoncel; i Pilar Guarné, piano. Tres intèrprets de gran projecció nacional i internacional que amb aquesta formació nascuda el 2017 pretenen donar visibilitat al paper de la dona al llarg de la història de la música, centrant el seu repertori en obres de dones compositores de tots els temps fins als nostres dies.

Al programa que portaran a Manlleu, Del passat al present, una mirada en clau femenina, es podran escoltar obres de Clara Schumann, Lili Boulanger, Mel Boris i Carlota Baldrís i comptarà amb videocreació de Pau Casanovas.

El concert tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre, a 2/4 de 10 del vespre, a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu. El preu és de 8 euros, amb accés gratuït pels socis d’Amics de la música de Manlleu, estudiants de música i per a persones menors de 16 anys.

El cicle de concerts continuarà amb les següents actuacions:

 • Dissabte 19 d’octubre. Auditori Fundació Antiga Caixa de Manlleu.
  Impressions de natura, del Tenor David Alegret i el pianista Daniel Blanch..
  Un concert dedicat a compositors catalans.
 • Dissabte 30 de novembre. Santuari de la Gleva.
  Una nit amb el rei sol, amb l’organista Juan de la Rubia i el rapsoda Manuel Forcano
 • Diumenge 22 de desembre. Església de Santa Maria de Manlleu.
  Tancarà el 29è cicle el tradicional concert de Nadal, aquest any amb el Cor Vivaldi, Manlleu,

Comparteix