L’Agrupació Sardanista Manlleuenca proposa unes sardanes d’efemèrides manlleuenques en el concurs dels 90 anys de l’Agrupació

La plaça de Dalt Vila acollirà, un any més, el concurs de colles sardanistes que organitza l’Agrupació Sardanista de la ciutat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, la Unió de Colles Sardanistes, la Confederació Sardanista de Catalunya i diversos establiments de la ciutat.

La 78a edició del concurs de Colles Sardanistes de Manlleu se celebrarà el diumenge 6 d’octubre a dos quarts de 12 del migdia i comptarà amb la presència de la cobla Bisbal Jove que interpretarà les últimes sardanes dedicades a efemèrides manlleuenques. Aquestes sardanes són 3/4 de 100, d’Enric Ortí, dedicada als 75 anys del concurs de colles; Perpetuum Desidium, de Marc Timón, dedicada als 75 anys de l’aplec, i Magma de colors, de Lluís Alcalà, estrenada aquest 2019 i dedicada als 90 anys de l’Agrupació.

La ciutat de Manlleu acollirà les colles Veteranes del Territorial Comarques Barcelonines i colles lliures, un total de 12 colles de diferents poblacions catalanes: Folgueroles, Girona, Moià, Puig-Reig, Sabadell, Vic i Manlleu.

El concurs de colles és un acte més d’aquest 90è aniversari de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca que ja va arribant a la seva fi.

Comparteix