INICI / TEMES / Informació / Notícies

Tallers de cuina, xerrades sobre nutrició i salut, activitats esportives i la celebració de la II Setmana de l’Alimentació i la Salut són algunes de les activitats que tindran lloc al Mercat de Manlleu entre setembre i desembre


El Mercat Municipal de Manlleu inicia una nova programació de tardor que inclou diverses activitats i xerrades al voltant de la nutrició, la salut i l’esport. Durant aquest cicle també tindrà lloc la celebració de la 2a Setmana de l’Alimentació i la Salut al Mercat. L’Associació de Comerciants del Mercat continua apostant per oferir activitats d’aquest tipus per tal de potenciar l’espai com a centre promotor de la salut, de la cultura i de l’oci i de la convivència.

Les inscripcions als tallers es van obrir el passat 3 de setembre però serà el dilluns 16 de setembre quan es donarà el tret de sortida a les activitats amb la primera trobada del grup de Marxa Nòrdica, que enguany repeteix format i horari: els dilluns, de 20 a 21.30 h.

Tallers de postres, Cuina de mercat, on es posen en valor els productes locals i de proximitat, o les xerrades a càrrec de l’equip de nutricionistes de l’espai de salut El Mercat et cuida, ompliran tots els dijous l’aula de cuina del Mercat de Manlleu.

Segona edició de la Setmana de l’Alimentació i la Salut

Del 14 al 19 d’octubre, per segon any consecutiu, el Mercat Municipal de Manlleu organitza la Setmana de l’Alimentació i la Salut coincidint amb el Dia Internacional de l’Alimentació que té lloc el 16 d’octubre.

Durant tota la setmana els alumnes de les escoles de Manlleu es faran seu el Mercat participant en el cicle de cuina Els Cracks de la cuina, que enguany treballarà el malbaratament alimentari. Tothom que ho vulgui podrà participar de les passejades en tricicle En bici sense edat, organitzades en col·laboració amb l’entitat AURORA. Aquest és un projecte d’economia social per a la promoció de les relacions intergeneracionals que permet gaudir de viatges en bicicletes adaptades a les persones que ja no poden fer-ho per si mateixes.

El divendres 18 d’octubre, de 17.30 a 19.30 h, hi haurà una tarda de jocs del món a la plaça del Mercat dinamitzada per la Coach esportiva del Mercat amb el suport dels participants en els plans d’ocupació de Dinamització sociocomunitària. Dissabte al matí, serà el moment de descobrir l’oferta dels comerços del Mercat que oferiran tastos de productes a les seves parades.

Trobareu més informació de la programació de setembre a desembre i de la Setmana de l’Alimentació i la Salut als cartells adjunts.

Les inscripcions es poden fer a través del web www.mercatmanlleu.cat o bé per telèfon al 616 48 77 62.

Enllaços relacionats

Comparteix