INICI / TEMES / Informació / Notícies

La conferència serà el dimarts dia 10 de setembre de 2019, a les 12.00h a la sala d’exposicions de Can Puget i anirà a càrrec de Salvador Alsius, vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i responsable del programa eduCAC, llicenciat en ciències econòmiques (sociologia), llicenciat en ciències de la informació i doctor en periodisme.

El dimarts dia 10 de setembre de 2019, a les 12.00h tindrà lloc a la sala d’Exposicions de Can Puget, baixada de la Fidela, 1-3, la conferència d’inauguració del nou curs escolar. Sota el títol “Qui té por de les fake news?” Salvador Alsius, vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya i responsable del programa eduCAC, explicarà la importància de l’educació mediàtica com a antídot efectiu contra el fenomen de les ‘fake news’. Salvador Alsius és llicenciat en ciències econòmiques (sociologia), llicenciat en ciències de la informació i doctor en periodisme.

La conferència està adreçada especialment a la comunitat educativa i també a tota la ciutadania en general. L’Escola Municipal de Música de Manlleu tancarà l’acte amb una interpretació musical.

Comparteix