INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’exposició es podrà visitar del 20 de juliol fins al 25 d’agost, a la Sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3) de Manlleu.

"Voltar i disfrutar….i sobretot viure, i apendre, i créixer!".

"Això és el que m’ha permès la fotografia durant més de 27 anys, un petit recull dels últims anys fent fotos per aquí i per allà."

En total el visitant podrà gaudir de 35 fotografies a color de diferents formats. Les fotografies són de diferents viatges que han permès a l’autor aprendre l’ofici, i al mateix temps li han deixat un pòsit important.

L’exposició es podrá visitar del 20 de juliol fins al 25 d’agost, de dijous a diumenge de 18 h a 20 h, a la sala d’exposicions de Can Puget, Baixada de la Fidela, 1-3 de Manlleu. Aquesta exposició forma part dels actes de la Festa Major de Manlleu 2019

https://www.xevivilaregut.com

L’autor

Xevi Vilaregut, fotògraf i formador.

Recorregut fotogràfic i on m'he format:

Vaig començar a fer fotos l'any 1987, de manera autodidacta al principi, i amb l'ajuda dels membres del GFM després, vaig assimilar moltes de les tècniques en fotografia clàssica-química. Assisteixo a tallers amb especialistes de matèries molt concretes: laboratori en B&N avançat, transfer de polaroids, virats, processos antics…. Amb el nou segle començo amb les tècniques digitals, i aviat formen part del meu modus operandi. Tampoc he deixat d'aprendre les noves tècniques i/o tecnologies, programes i sistemes de treball, fins avui, que a més de continuar millorant en tallers, m'estic formant de manera autodidacta i amb l'ajuda d'especialistes per internet.

Apart del recorregut abans citat, vaig fer un curs d'un any de Photoshop al Taller d'Arts i Oficis de Berga. Taller de gestió del color amb l'Hugo Rodriguez. Diversos tallers amb Espai fotogràfic: DCRaw, Càmeres Tècniques, Processos antics, Il·luminació. Post-grau a l'Institut d'Estudis Fotogràfics sobre Gestió i Conservació de Col·leccions Fotogràfiques. Taller del procés del Col·lodió humit al taller Milans.

Fets més destacats: Obtinc l'Adobe Certified Expert en Adobe Photoshop Lightroom. 

Després de fer de Jurat en nombrosos concursos fotogràfics arreu de Catalunya, em nomenen Jurat de bronze, títol atorgat per la Federació Catalana de Fotografia "JBFCF". He obtingut diversos premis fotogràfics, i he estat nomenat Artista Reconegut per la Federació Catalana de Fotografia "AFCF". Exposicions diverses de manera col·lectiva i individuals. He impartit tallers sobre gestió del color al II Congrés de Jurats de la Federació Catalana de Fotografia i en diferents agrupacions. Imparteixo formació per l'empresa FAQ.cat dedicada a la formació específica d'Adobe. He fet cursos de diferents àmbits a la Diputació de Barcelona, Diari Segre, Departament de Publicacions i fotografia de la Universitat de Lleida, INEM, Infocentre de Vic, Fundació Mil·lenari, i a títol particular a diversos fotògrafs. Obtinc l'acrediatció XRite Coloratti per la meva feina com a gestor del color.

 

Manlleu,  juliol de 2019

Comparteix