INICI / TEMES / Informació / Notícies

El proper diumenge 14 de juliol, a partir de les 10 del matí, a les piscines de Manlleu es posa en marxa un any més el ‘Mulla’t per l’Esclerosis Múltiple’, una jornada solidària i festiva que es celebra arreu de Catalunya


El diumenge 14 de juliol, a partir de les 10 del matí, les piscines d’estiu de Manlleu acolliran de nou la jornada festiva i solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. L’Ajuntament de Manlleu destinarà la recaptació de l’entrada de la piscina a donatiu per la Fundació Esclerosi Múltiple.

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple és un acte solidari convocat per la Fundació Esclerosi Múltiple des del 1994. Al llarg del matí del 14 de juliol es convida a tota la població a mullar-se en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. A Catalunya aquest esdeveniment, que enguany celebra 25 anys. S'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari del territori i gaudeix del suport mediàtic dels mitjans de comunicació catalans. A Manlleu cada any compta amb la participació de l'ajuntament a través de la regidoria d'esports i de la Piscina Municipal.

Tothom qui ho vulgui podrà nedar i mullar-se a la piscina d’estiu de Manlleu, registrant la quantitat de piscines fetes amb els Metres solidaris. Es donaran diplomes per les persones participants i a les 12 es podrà fer el Salt del Mulla't. Al mateix temps, hi haurà a la venda productes solidaris relacionats amb l'acte.

 

Enllaços relacionats

Comparteix