INICI / TEMES / Informació / Notícies

L’Escola Puig-Agut ha estat seleccionada, junt amb 29 centres més de Catalunya, per participar com a centre educatiu en el Projecte Educació 360, impulsat per la Fundació Jaume Bofill, la Diputació de Barcelona i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica.

L’escola Puig-Agut ha estat seleccionada, junt amb 29 centres més de Catalunya, per participar com a centre educatiu en el Projecte Educació 360, impulsat per la Fundació Jaume Bofill, la Diputació de Barcelona i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica. El Centre ha presentat l’activitat del projecte Viladomat, activitat de  música que es realitza conjuntament amb l’Escola Municipal de Música de Manlleu. 

L’objectiu d’aquest projecte és poder oferir a tothom més i millors oportunitats educatives en tots els temps i els espais de la seva vida. Es pretén que cada infant construeixi el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions. 

El passat dissabte 4 de maig ja es va iniciar amb el professorat el procés de capacitació, que s’allargarà tot el mes de maig. Es tracta d’una formació intensa i molt vivencial amb espais d’inspiració, capacitació, connexió, jornades, visites, laboratoris d’intercanvi i mentoria. Aquesta capacitació permet conèixer i compartir projectes similars entre els centres educatius, reflexionar entorn les accions que duu a terme l’escola vers la connexió dels espais i temps educatius, la promoció de la personalització i itineraris d’aprenentatge i la relació amb l’entorn. Al final d’aquest procés de capacitació s’haurà construït una estratègia per materialitzar unes propostes de millora que permetin transformar les oportunitats educatives que ens ofereix el nostre entorn en realitats.

 

Comparteix