INICI / TEMES / Informació / Notícies

A partir del dimarts 11 de juny es poden fer les inscripcions dels cursets d’estiu que s’iniciaran durant la setmana del 25 de juny i duraran fins el 26 de juliol.

La Piscina Municipal de Manlleu tindrà una àmplia oferta de cursos de natació i activitats d’estiu. 

La Piscina municipal de Manlleu ofereix cursos intensius de natació i activitats aquàtiques per a totes les edats i nivells. Aquesta àmplia oferta fa que el servei s’adapti a pràcticament qualsevol necessitat d’horari, nivell i exigència física. 

Els cursos s’iniciaran durant la setmana del 25 de juny i s’allargaran fins el dia 26 de juliol. Cal destacar que, amb l’objectiu d’adaptar-se al màxim a les necessitats dels usuaris, es valorarà la variació dels horaris dels diferents cursos segons la demanda de les persones interessades. 

Com a novetat d’aquest estiu, s’oferirà la possibilitat d’inscriure’s a sessions puntuals en les activitats d’aiguafitnes i aiguarelax, sempre que hi hagi disponibilitat de places. 

També cal destacar que hi haurà possibilitat de fer sessions personalitzades tant per a infants com per a adults, segons disponibilitats horàries. 

A partir del dimarts 11 de juny es poden fer les inscripcions dels cursets d’estiu. Per a més informació i per formalitzar les inscripcions cal adreçar-se a la mateixa piscina municipal: de dilluns a divendres de 7 a 22:30h, dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19:30h, i diumenges de 10 a 14h. També trobareu la informació a http://www.manlleu.cat/viure/esports/piscina-coberta.htm  

Comparteix