INICI / TEMES / Informació / Notícies

Del 4 al 26 de maig, i dins dels actes de la Primavera (en)cantada de Manlleu, Can Puget exposarà 200 obres de l’alumnat del taller artístic de Juan Varea

Per setè any consecutiu, el Taller d’Art de Juan Varea presenta l’exposició de les obres del seu alumnat, en el marc de les activitats de la Primavera (en)cantada de de Manlleu. La mostra es podrà visitar a la Sala d’exposicions de Can Puget, del 4 al 26 de maig.

L’exposició està formada per 200 quadres, obres a càrrec dels tres grups d’alumnes del taller: infantil, de 5 a 11 anys i joves i adults. Una mostra variada tant pel que fa a la temàtica com a les tècniques utilitzades.

Aquesta mostra del Taller d’Art Juan Varea reflecteix la seva línia de treball i d’aprenentatge amb tres punts principals: el dibuix, la pintura i el modelatge. Posa l’èmfasi en la sensibilització i l’aprenentatge del medi i la creativitat pel desenvolupament de l’ésser humà i sobretot pels infants perquè coneguin els colors, els pinzells, la paleta, les diverses tècniques etc.

Pel grup de joves aquesta formació suposa una preparació i aprenentatge, sobretot pels qui vulguin realitzar estudis artístics. Pel que fa a les persones adultes, la pràctica del dibuix i la pintura és una afició que els permet relaxar-se i connectar amb la seva creativitat i amb la seva essència més humana.

 

7a Exposició de Primavera del Taller d’Art de Juan Varea
Del 4 al 26 de maig de 2019.
Sala d’exposicions de Can Puget (Baixada de la Fidela, 1-3) de Manlleu.
Horari: de dijous a diumenge, de 6 a 8 del vespre.
Inauguració: dissabte 4 de maig, a les 18.30 h.

Comparteix