INICI / TEMES / Informació / Notícies

Aquesta acció impulsada per l’OPE Manlleu i els comerços de Manlleu vol donar rellevància al món de la floricultura i horticultura a través d’activitats comercials i culturals, concursos i gastronomia


El comerç de Manlleu ha impulsat una nova acció centrada en el món de la flor que s’emmarca dins dels actes de la Pimavera (en)cantada 2019 que enguany tindrà lloc del 23 d’abril al 5 de maig sota el lema “Flors que són vida”. El Comerç en Flor oferirà els dies 4 i 5 de maig l’acció comercial Mercat en flor a la Plaça de Dalt Vila, amb venda de productes, tallers i xerrades. Paral·lelament, del 3 al 19 de maig s’ha organitzat un concurs d’aparadors, accions de gastronomia i una visita al campanar de Manlleu.

Una de les accions més importants del Comerç en Flor, La primera edició del Mercat en Flor s’instal·larà els dies 4 i 5 de maig a la plaça de Dalt Vila de Manlleu. Serà un mercat de venda de tot tipus de flors i plantes, mobiliari i complements de jardí, eines i també productes de cosmètica naturals, dietètics i ecològics. L'Ajuntament de Manlleu, conjuntament amb el MAB (Manlleu Associació de Botiguers) vol potenciar la venda de productes relacionats amb la floricultura i horticultura oferint un espai atractiu de comerç combinat amb propostes formatives i lúdiques. Els horaris del Mercat en flor són els següents:

  • Dissabte, 4 de maig: de 10 a 20 h
  • Diumenge, 5 de maig: de 10 a 14 h.

Paral·lelament a aquest mercat, les flors tindran presència a Manlleu a través de diverses activitats que tenen com a objectiu d’implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme en el marc de la Primavera (en)cantada i el Comerç en Flor. D’una banda s’ha convocat el Primer Concurs d’aparadors florals. Els comerços de Manlleu podran participar-hi inscrivint-s’hi fins el 25 d’abril. Els aparadors hauran de romandre exposats, com a mínim, del 3 al 19 de maig.

Diversos restaurants de Manlleu han preparat una oferta gastronòmica relacionada amb el Comerç en Flor. Del 3 al 19 de maig s’oferiran plats que demostren que les flors, a més de terapèutiques, poden ser utilitzades com a ingredients per a diversos plats.

Per últim, les activitats del Comerç en Flor inclouen una visita al campanar de l’església de Santa Maria de Manlleu. Els horaris de visita del campanar són els següents:

  • Dissabte, 4 de maig: d’11 a 14 h i de 17 a 19 h.
  • Diumenge, 5 de maig: de 11 a 14 h.

Podeu consultar les activitats del Comerç en flor a la documentació adjunta o bé a l'apartat de Comerç en Flor del web

Documentació adjunta

Comparteix