Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

8/8/2017

Nova convocatòria de subvencions per a la contractació de joves en pràctiques

S’ha obert una segona una convocatòria de subvencions per a entitats, destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del programa de Garantia Juvenil.

Aquest ajut, promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya, va destinat a la contractació en pràctiques de joves amb formació que tinguin entre 18 i 29 anys i que compleixin les condicions per ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, per tal de prestar els seus serveis professionals durant 6 mesos a jornada completa.

Les entitats beneficiàries poden ser ens locals, consells comarcals i entitats sense ànim de lucre. Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de:

  • Ser joves de 16 a 29 anys que no estudiïn ni treballin
  • Ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil abans de l’inici de l’actuació
  • Estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya
  • Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.
  • No hi poden participar les persones joves que hagin estat beneficiàries del programa a la convocatòria de l’exercici 2016.

El termini per a presentar telemàticament la sol·licitud de subvenció és fins el 15 de setembre (aquest inclòs). Les entitats interessades poden adreçar-se a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica, concretament al Servei d’Ocupació, on us ajudarem tant per la tramitació de la subvenció com per a la recerca de persones candidates.

 

Edifici Can Puget. Plaça Dalt Vila,1.
93 851 50 22 | busquesfeina@manlleu.cat


Imatges relacionades

Pràctiques

Data de modificació: 08/08/2017 09:20:25

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter