Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

26/10/2017

S'obre el procés ACREDITA'T per acreditar oficialment l'experiència professional

Aquest procés de la Generalitat permet obtenir una titulació oficial a partir de l'experiència prèvia o la formació no oficial.

Fins el proper 15 de desembre, aquelles persones que ho vulguin poden iniciar el procediment d’Avaluació i acreditació de competències professionals, l’Acredita’t. Aquest programa de la Generalitat permet a persones que tenen experiència professional o que han fet formació no oficial adquirir un títol oficial que ho acrediti.

Les qualificacions professionals que es poden acreditar són dels àmbits de Dependència, Administració i gestió, Muntatge i manteniment d’instal·lacions, Activitats esportives i Socorrisme. El procediment d’acreditació es fa en centres formatius de tot Catalunya. Pel que fa a l’àmbit Sociosanitari, l’Institut Antoni Pous de Manlleu és el centre de referència de tota la Catalunya Central.

Recomanem a les persones interessades que, tan aviat com puguin, presentin la seva sol·licitud en un dels centres formatius que consten al web www.acreditat.gencat.cat, ja que l’assignació de places es farà per rigorós odre de sol·licitud. Al mateix web trobareu tota la informació de la convocatòria, la relació de centres on és fa el procés i les qualificacions concretes que es poden acreditar.

Un cop feta la inscripció i el pagament de 26€, el procediment consisteix en un primer assessorament per passar a una posterior avaluació, que té un cost de 13€ per a cada unitat de competència. L’última fase és el reconeixement que dóna dret a la titulació.

Les persones que vulguin participar en el programa han de complir uns requisits: tenir nacionalitat espanyola o equivalent i ser major de 20 anys i demostrar tres anys d’experiència laboral o bé 300 hores de formació relacionada en els últims 10 anys.

Des del Servei de Formació de l’OPE Manlleu us podem assessorar en cas que tingueu dubtes sobre qualsevol dels aspectes del programa. Contacteu amb nosaltres a través de formacio@manlleu.cat o bé per telèfon al 93 851 50 22 i us ajudarem.


Imatges relacionades

acreditat

Enllaços relacionats

Data de modificació: 26/10/2017 15:44:44

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter