Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

26/7/2018

El Passeig del Ter acull aquest dissabte la segona edició de l'AlTERna't

La mostra d’economia social i solidària de Manlleu proposa activitats lúdiques i mostra d’entitats i cooperatives. Entre les novetats d'aquesta edició hi ha les microxerrades de les diverses entitats i una Install Party.

Aquest dissabte, 29 de juliol, a partir de les sis de la tarda, l'Embarcador del Ter de Manlleu acollirà la segona edició de l'AlTERna't La mostra d’economia social i solidària de Manlleu. Aquesta activitat està organitzada per la Xarxa d'Economia Social i Solidària de Manlleu amb la participació de l'ajuntament a través del programa Innovadors.

La mostra proposa diverses activitats lúdiques per a tots els públics i una mostra d'entitats i cooperatives. Pretén ser un punt de trobada de totes aquelles persones interessades en conèixer formes d’organitzar l’economia i el treball que posen el benestar de les persones per davant del benefici i el lucre.

Aquesta segona edició de l'AlTERna't vol repetir l'èxit de la primera i aporta diverses novetats. La primera és una Install Party que permetrà conèixer alternatives de consum ètic i responsable dins del sector de les comunicacions o l'energia. D'altra banda hi haurà un speak corner, on representants de diferents entitats hi faran microxerrades sobre temes diversos relacionats amb les economies alternatives. Hi haurà des d’una microxerrada sobre «En bici per Manlleu (mobilitat sostenible i ecoturisme al mercat social de Manlleu)», a càrrec de Biciclot, a una altra sobre habitatge cooperatiu a càrrec de la CONFAVC o una de consum conscient i joguines amb Nonaina Nadons. 

Entre les activitats lúdiques repetirà el circuit de bicis de Biciclot i un circuit de slackine a càrrec de Som Cims. TAmbé es pdorà jugar amb alguns dels jocs cooperatius que hi portarà l’escola bressol Els Picarols de Manlleu, gestionada per la cooperativa Suara. Una altra activitat d'interès és Joves i Reciclatge, on diversos joves han aprofitat material reciclat de la deixalleria de Manlleu per fabricar jocs de carrer, que es podran provar durant la jornada.

La jornada de dissabte es clourà amb un concert a càrrec de Rauxband, un grup que neix de la inquietud d’uns joves osonencs per la música balcànica klezmer, en tant que amants dels ritmes i les melodies exòtiques de l’Europa de l’est.


Imatges relacionades

Cartell Alternat
IMGP1995-e1532521408972.jpg
IMGP8407-e1532521520412.jpg

Data de modificació: 26/07/2018 14:23:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter