Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

5/2/2018

L'associació Cooperació Osona Sàhara (COOOS) llança una campanya de micromecenatge per publicar el llibre "Refugiados permanentes. Los dilemas del pueblo saharui"

La campanya es gestionarà a través de la plataforma de crowdfunding goteo.org, líder en projectes sense ànim de lucre, i té com a objectiu reunir 7.014€ per a les despeses d'impressió i disseny. L’Ajuntament de Manlleu col·labora amb l’associació COOOS en diferents projectes, entre ells el Forma’t al Sàhara.

L'associació Cooperació Osona Sàhara (COOOS) llança una campanya de micromecenatge per publicar el llibre "Refugiados permanentes. Los dilemas del pueblo saharui" de l'escriptor Pedro Hernández Carrión. 

En el llibre es plasmen qüestions que no s'havien tractat en publicacions anteriors, com són els possibles escenaris als quals haurà de fer front el poble sahrauí en el futur, el paper de la cooperació després de més de 40 anys de lluita o el marc en el qual hauran de coexistir els governants, molts dels quals van participar en la guerra per la seva independència, amb els joves sahrauís, cada vegada més influenciats per la cultura occidental. 

La campanya es gestionarà a través de la plataforma de crowdfunding goteo.org, líder en projectes sense ànim de lucre, i té com a objectiu reunir 7.014 € per a les despeses d'impressió i disseny. Les aportacions que poden fer les persones interessades són de 15, 25, 35, 60, 150 i 500€. Cadascuna d'aquestes quantitats porten associades diferents recompenses com són aparèixer en els títols de crèdit, exemplars signats per l'autor, quota de subscripció a l'associació COOOS, samarretes, etc. 

Des de l’àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública, Consum i Gent Gran de Manlleu es dóna suport a aquest projecte i a d’altres que s’estan engegat amb aquesta associació, com és el Forma’t al Sàhara, projecte amb els centres educatius amb pràctiques als campaments de refugiats i del que properament es donarà més informació.


Imatges relacionades

180205 COOOS

Data de modificació: 08/02/2018 12:07:41

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter