Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

6/4/2017

Obert el període d’inscripcions per posar una parada per Sant Jordi

Ja és obert el període d’inscripcions per posar parades de venda de llibres, roses i altres productes relacionats amb la diada de Sant Jordi el 23 d’abril.

La fira es du a terme durant tot el dia a la plaça de Fra Bernadí i té habitualment unes 30 parades d’entitats, empreses, comerços i associacions.

La participació és totalment oberta i gratuïta. Només es requereix que els productes de venda i el contingut de la parada estiguin vinculats a la temàtica de la diada de Sant Jordi i que la sol·licitud la faci una empresa o entitat legalment constituïda abans del 8 d’abril.

Les parades se solen situar sota les voltes de la Plaça, per garantir que la fira tiri endavant en cas de pluja, però també es pot sol·licitar lloc davant l’establiment comercial que es desitgi, i altres espais del municipi.

El permís municipal per posar parada es pot demanar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana  en el cas de ser persona física i telemàticament en el cas d’empreses, entitats, associacions, fundacions o centres educatius a través de www.manlleu.cat


Imatges relacionades

st jordi

Data de modificació: 06/04/2017 08:52:17

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter