Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

13/6/2019

El Lab Manlleu, espai de Coworking inicia les seves sessions de The English Network

El proper dijous 20 de juny es farà la primera d’aquestes trobades professionals amb l’objectiu d’establir i compartir relacions professionals fent ús de l’anglès

El proper dijous 20 de juny, de 8 a 9 del matí, el Lab Manlleu acull la primera sessió de The English Network. Aquest és un format de trobades tritrimestrals gratuïtes que tenen com a objectiu que les persones assistents puguin ampliar la seva xarxa de contactes mentre prenen un cafè i agafen confiança parlant en anglès.

Aquestes sessions reformulen una proposta anterior, l’English Lab, en què es donava unes petites píndoles de llengua anglesa que podien servir d’utilitat a persones empresàries i autònomes. El nou format posa l’èmfasi en les relacions entre les persones participants, el networking, per tal d’establir nous contactes per compartir idees i projectes. No obstant això, manté l’afegit de la llengua anglesa com un element atractiu i novedós en aquest tipus de trobades.

Per participar-hi no es requereix cap nivell mínim d’anglès, només ganes de participar-hi i de practicar en un ambient distès.

Aquesta és una proposta sorgida de diferents coworkers que treballen al Lab Manlleu i coordinada conjuntament per l’equip de l’OPE Manlleu, qui gestiona l’espai de Coworking.

Les trobades es faran un cop al trimestre, sempre de 8 a 9, un horari pensat per poder desenvolupar la trobada sense trencar el ritme de feina d’aquell dia. Les properes trobades es faran els dies 19 de setembre i 12 de desembre.

L’accés és gratuït i les persones interessades es poden adreçar al Lab Manlleu per inscriure’s o demanar informació:

 

Lab Manlleu. Espai de Coworking
C/Prior Tarafa, 11. Manlleu
93 782 71 61
lab@manlleu.cat

www.coworking.manlleu.cat


Imatges relacionades

The English Network1.JPG
The English Network2.JPG

Data de modificació: 13/06/2019 14:53:05

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter