Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

23/2/2018

Es convoca la 7a edició dels Premis Innovacat

Ahir, 22 de febrer, es va presentar a la seu de Technotraf – Quadpack una nova edició d’aquests premis empresarials biennals. Els Premis Innovacat 2018 els convoca l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu i les empreses Bon Preu, Casa Tarradellas, Girbau, Fundació La Farga, Quadpack i Seidor.

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses Bon Preu, Casa Tarradellas, Girbau, Fundació La Farga Group, Quadpack i Seidor convoquen aquesta 7a edició dels Premis Innovacat amb l’objectiu d’estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d'un món global, ple d'oportunitats per a l'economia catalana i en concret per l’osonenca. Els premis volen ser de nou un instrument financer i de promoció de nous projectes empresarials al territori. 

A l’acte, presentant aquesta 7a edició dels Premis Innovacat, hi ha participat Eudald Sellarès, regidor Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, Manel Prat, cap de Comunicació i Màrqueting de Bonpreu, Miquelina Saborit,  cap de Comunicació de Casa Tarradellas, Jordi Aulí, director d’Operacions de Girbau, Oriol Guixà, president i Conseller Delegat de La Farga, Tim Eaves, CEO de Quadpack, i Eduard Farga, director general adjunt de Seidor. 

Els Premis Innovacat van néixer l’any 2005 per la inquietud de les empreses Benito i Bonpreu i l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu. Al llarg de les diferents edicions 4 grans empreses del territori s’han sumat a aquest projecte, Girbau, La Farga, Casa Tarradellas i Seidor, i Technotraf – Quadpack, que va entrar fa dues edicions substituint a Benito. Al llarg de les passades edicions (6) s’han presentat als Premis Innovacat 238 projectes. 

A dia d’avui els Premis Innovacat continuen sent els únics premis empresarials catalans organitzats per 6 grans empreses i una administració local que es concentren en un territori, en aquest cas Osona. 

El Premis Innovacat són uns premis de caràcter empresarial, que a més de buscar premiar a les empreses innovadores del territori, des del seu naixement han buscat també crear xarxa entre les empreses participants. Mostra d’això en són algunes de les activitats que s’ofereixen als participants sota el paraigües de la marca Innovacat. Fins a l’anterior edició s’oferia una formació per millorar la presentació en públic dels projectes a les empreses participants, fet que permetia que les empreses presentades es coneguessin entre elles. També es dóna una formació post Innovacat, oberta de nou a tots els participants i que des de l’organització s’ofereix com a premi a les empreses, ja que s’ha comptat amb formadors d’alt nivell com Genís Roca o Donna Pace entre d’altres que han preparat tallers exclusius i personalitzats per a les empreses assistents. En aquesta edició sumem a aquestes sessions una sessió/taller sobre com redactar una memòria empresarial per presentar projectes de forma atractiva. Aquesta última sessió es farà el dia 5 d’abril, 3 setmanes abans de que finalitzi el termini de presentació de projectes. 

La presentació pública dels projectes presentats a aquesta edició dels Premis Innovacat 2018 es farà el dijous dia 7 de juny de 2018. 

Com a novetat d’aquesta edició destacar també que es realitzarà una trobada entre les empreses organitzadores dels premis i les empreses guanyadores de les 6 edicions dels Premis Innovacat. Aquesta trobada busca mantenir viu aquest “esperit Innovacat” i poder veure com han evolucionat els projectes pels quals se’ls va premiar.  

Enguany no hi ha canvis pel que fa a categories i premis: 

  • Premi Empresa Jove: Premi a l’empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat amb una dotació econòmica de  12.000€ + Viatge Innovacat 
  • Premi Empresa Avança: Premi a l’empresa de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000€ + Viatge Innovacat 

El Viatge Innovacat és un viatge empresarial fet a mida de l’empresa per conèixer de  primera mà les tendències del seu sector, incorporar noves idees per innovar, fomentar la cooperació i ampliar la visió de l’empresa. Aquest viatge s’organitza conjuntament amb l’empresa guanyadora i estarà valorat en un import màxim de 5.000€. 

Els Premis Innovacat compten també amb un premi al que s’opta de forma voluntària, és un pla d’acompanyament en la gestió empresarial de 20 hores de consultoria de la mà d’un professional expert. En total, s’atorguen 5 plans d’acompanyament entre les empreses que indiquen al full de sol·licitud que estan interessades a optar-hi.

www.premisinnovacat.com 


Imatges relacionades

roda_premsa_Tim.jpg
roda_premsa_inici.JPG
roda_premsa_Eudald.JPG

Data de modificació: 26/02/2018 17:31:47

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter